Inici /Carta

Carta

TOUS NOS PLATS ET DESSERTS SONT FAITS MAISON ET ÉLABORÉS SUR PLACE A PARTIR DE PRODUITS FRAIS. NOS VIANDES 100% D'ORIGINE FRANÇAISE PRIX NET-SERVICE COMPRIS

Bruschetta russa Okrochka Rosée

Una torrada daurada coberta amb formatge cremós amb escabetx d'ou i espadín marinat amb oli, salsa balsàmica Soupe froide à base de kefir (lait fermenté), colorée et parfumée à la betterave, garnie d'oeuf dur, concombre, radis et aneth

9.50€

Una torrada daurada coberta amb formatge cremós amb escabetx d'ou i espadín marinat amb oli, salsa balsàmica Soupe froide à base de kefir (lait fermenté), colorée et parfumée à la betterave, garnie d'oeuf dur, concombre, radis et aneth

Eclair Forchmak Éclair au forchmak

Filet d'arengada finament esmicolat barrejat amb ceba, ous i espècies, enriquit amb maionesa i mantega dolça, servit en un éclair cruixent, acompanyat de trossos de poma i crema balsàmica Filet d'harengs finement émietté et mélangé avec des oignons, des œufs et des épices, enrichi de mayonnaise et de beurre doux, servi dans un éclaire croustillant, accompagné de morceaux de pomme et crème balsamique

10.50€

Filet d'arengada finament esmicolat barrejat amb ceba, ous i espècies, enriquit amb maionesa i mantega dolça, servit en un éclair cruixent, acompanyat de trossos de poma i crema balsàmica Filet d'harengs finement émietté et mélangé avec des oignons, des œufs et des épices, enrichi de mayonnaise et de beurre doux, servi dans un éclaire croustillant, accompagné de morceaux de pomme et crème balsamique

Blinis de salmó Flan Jardin

Blinis russos fets amb kefir, coberts amb una salsa cremosa d'all i anet, salmó fumat, parmesà i salsa balsàmica Flan d'aubergine couronné d'un sorbet de concombre, estragon, basilic, persil, feuilles de menthe et jus de citron, sur son lit de crème pesto au basilic

10.50€

Blinis russos fets amb kefir, coberts amb una salsa cremosa d'all i anet, salmó fumat, parmesà i salsa balsàmica Flan d'aubergine couronné d'un sorbet de concombre, estragon, basilic, persil, feuilles de menthe et jus de citron, sur son lit de crème pesto au basilic

Placa de Malossol OEuf Alexandre

Plat de delícies russes salades fetes amb verdures en escabetx. Vodka extra rus 5€ Oladi (pancake russe à base de kéfir), avec saumon fumé, œuf poché. Le tout est nappé d'une onctueuse sauce hollandaise au Matcha

11.50€

Plat de delícies russes salades fetes amb verdures en escabetx. Vodka extra rus 5€ Oladi (pancake russe à base de kéfir), avec saumon fumé, œuf poché. Le tout est nappé d'une onctueuse sauce hollandaise au Matcha

Arengada de pell Hareng en fourrure

Un refinat matrimoni de capes de patates, pastanagues, remolatxa, ous i delicioses arengades i la cremosa salsa de maionesa Un mariage raffiné de couches de pommes de terre, carotte, betteraves, œufs et délicieux harengs et la sauce onctueuse à la mayonnaise

11.50€

Un refinat matrimoni de capes de patates, pastanagues, remolatxa, ous i delicioses arengades i la cremosa salsa de maionesa Un mariage raffiné de couches de pommes de terre, carotte, betteraves, œufs et délicieux harengs et la sauce onctueuse à la mayonnaise

Amanida “Paleta Verda”. Salade Ekaterina

Amanida de brots joves, kiwi, cogombres, formatge bryndza (llet de vaca), llavors de carbassa, mel de flors i amaniment balsàmic Salade de jeunes pousses, kiwi, concombres, avocat, fromage bryndza (lait de vache), œuf dur, tomates cerises, grains de courge et sauce balsamique

14.50€

Amanida de brots joves, kiwi, cogombres, formatge bryndza (llet de vaca), llavors de carbassa, mel de flors i amaniment balsàmic Salade de jeunes pousses, kiwi, concombres, avocat, fromage bryndza (lait de vache), œuf dur, tomates cerises, grains de courge et sauce balsamique

Vareniki Vareniki

Raviolis tradicionals farcits d'un farcit de patata condimentat, cobert amb ceba caramel·litzada, pebre negre, crema fresca i molles de parmesà Ravioles traditionnelles garnies d'une farce de pommes de terre assaisonnées, nappées d'oignons caramélisés, tomates cerises, poivre noir et miettes de fromage brynza (lait de vache)

17.50€

Raviolis tradicionals farcits d'un farcit de patata condimentat, cobert amb ceba caramel·litzada, pebre negre, crema fresca i molles de parmesà Ravioles traditionnelles garnies d'une farce de pommes de terre assaisonnées, nappées d'oignons caramélisés, tomates cerises, poivre noir et miettes de fromage brynza (lait de vache)

Boles de massa Pelmeni

Raviolis russos, farcits d'una sabrosa barreja de carn picada (carn de vedella i porc) amanida amb ceba i espècies, delicadament embolicat amb una massa lleugera i suau, servit amb un toc de crème fraîche, pebre negre i anet. Ravioles Russe, farcies d'un mélange savoureux de viande hachée (bœuf et porc) assaisonnée d'oignons et d'épices, délicatement enveloppées dans une pâte légère et moelleuse, servis avec une touche de crème fraîche, poivre noir et aneth

18.50€

Raviolis russos, farcits d'una sabrosa barreja de carn picada (carn de vedella i porc) amanida amb ceba i espècies, delicadament embolicat amb una massa lleugera i suau, servit amb un toc de crème fraîche, pebre negre i anet. Ravioles Russe, farcies d'un mélange savoureux de viande hachée (bœuf et porc) assaisonnée d'oignons et d'épices, délicatement enveloppées dans une pâte légère et moelleuse, servis avec une touche de crème fraîche, poivre noir et aneth

Draniki Draniki

Pancake de patata ratllada amb amanida, pancake de verdures, all cremós i salsa d'anet. El conjunt es remata amb un ou ferrat i una salsa balsàmica. Galette de pomme de terre sur son lit de salade fraîche, nappée d'une sauce à la tomate aux herbes servie avec une boule de mozzarella di Bufala, sauce pesto au basilic et parmesan

19.50€

Pancake de patata ratllada amb amanida, pancake de verdures, all cremós i salsa d'anet. El conjunt es remata amb un ou ferrat i una salsa balsàmica. Galette de pomme de terre sur son lit de salade fraîche, nappée d'une sauce à la tomate aux herbes servie avec une boule de mozzarella di Bufala, sauce pesto au basilic et parmesan

Porc po-tsarsky Chachlik à la russe

Panxeta de porc marinada en kvas, una beguda tradicional russa feta de pa negre ferm, rostida en una salsa fumada amb pebrots i tomàquets, acompanyada de patates rostides en mantega aromatitzada, amanida Brochette de porc mariné aux épices caucasiennes et à la sauce poivron et tomate fumée, grillée au four. Servie avec pommes de terre rôties et salade

21.50€

Panxeta de porc marinada en kvas, una beguda tradicional russa feta de pa negre ferm, rostida en una salsa fumada amb pebrots i tomàquets, acompanyada de patates rostides en mantega aromatitzada, amanida Brochette de porc mariné aux épices caucasiennes et à la sauce poivron et tomate fumée, grillée au four. Servie avec pommes de terre rôties et salade

costella "Kievskaya" Cutlet Russe Zrazy

Pollastre mòlt tendre, enrotllat al voltant d'un cor de mantega que es fon amb aroma d'all i herbes fresques, embolicat amb pa ratllat cruixent, daurat a la perfecció, servit amb puré de patates i amanida Cutlet de poulet, enveloppé d'une panure croustillante. Un cœur fondant de mozzarella et de champignons, légèrement parfumé à l'ail. Servi avec une purée de pommes de terre et une salade

22.50€

Pollastre mòlt tendre, enrotllat al voltant d'un cor de mantega que es fon amb aroma d'all i herbes fresques, embolicat amb pa ratllat cruixent, daurat a la perfecció, servit amb puré de patates i amanida Cutlet de poulet, enveloppé d'une panure croustillante. Un cœur fondant de mozzarella et de champignons, légèrement parfumé à l'ail. Servi avec une purée de pommes de terre et une salade

Bistec "Stroganoff" Bœuf Stroganoff

Filet de vedella a la planxa (cuit al vostre gust), cobert amb una salsa cremosa feta amb nata, brou de vedella, bolets, ceba i mostassa, servit amb puré de patates i amanida Émincé de bœuf tendre mijoté dans une sauce onctueuse à la crème, oignons, champignons, relevée d'une ouche de moutarde. Servi avec une purée de pommes de terre et salade

23.50€

Filet de vedella a la planxa (cuit al vostre gust), cobert amb una salsa cremosa feta amb nata, brou de vedella, bolets, ceba i mostassa, servit amb puré de patates i amanida Émincé de bœuf tendre mijoté dans une sauce onctueuse à la crème, oignons, champignons, relevée d'une ouche de moutarde. Servi avec une purée de pommes de terre et salade

Koulibiac Koulibiac

Una pasta de full daurada i cruixent, que conté un filet de salmó tendre, arròs fragant i espinacs frescos, tot subtilment especiat, servit amb una amanida i crema de pesto. Un feuilleté doré et croustillant, renfermant un filet de saumon tendre, du riz parfumé et des épinards frais, le tout subtilement épicé, servie avec une salade et crème pesto

24.50€

Una pasta de full daurada i cruixent, que conté un filet de salmó tendre, arròs fragant i espinacs frescos, tot subtilment especiat, servit amb una amanida i crema de pesto. Un feuilleté doré et croustillant, renfermant un filet de saumon tendre, du riz parfumé et des épinards frais, le tout subtilement épicé, servie avec une salade et crème pesto

Blinis Blinis

Blinis russos preparats amb kefir, guarnits amb una compota de fruits vermells siberians sobre un llit de nata cremosa Blinis russes préparés à base de kefir, garni d'une compotée de fruits rouges de Sibérie sur son lit d'onctueuse crème anglaise

8.50€

Blinis russos preparats amb kefir, guarnits amb una compota de fruits vermells siberians sobre un llit de nata cremosa Blinis russes préparés à base de kefir, garni d'une compotée de fruits rouges de Sibérie sur son lit d'onctueuse crème anglaise

Syrniki Cheesecake Signature

Pancakes a la paella fets amb Tvorog (llet fermentada granulada) i farina d'arròs, acompanyats de Sguschenka (llet condensada) i compota de fruits vermells de Sibèria Une croûte de pâte à pain d'épices à la base, au cœur, une couche de cheesecake crémeux, parsemée de miettes de pain d'épices, couronnant de baies sibériennes

9.50€

Pancakes a la paella fets amb Tvorog (llet fermentada granulada) i farina d'arròs, acompanyats de Sguschenka (llet condensada) i compota de fruits vermells de Sibèria Une croûte de pâte à pain d'épices à la base, au cœur, une couche de cheesecake crémeux, parsemée de miettes de pain d'épices, couronnant de baies sibériennes

Anna Pavlova Anna Pavlova

Unes postres compostes per un disc de merenga amb ratlladura de llimona i compota de fruits vermells, cobert amb crema de formatge de vainilla, esquitxat amb sucre esquitxat Un dessert composé d'un disque de meringue au zeste de citron avec compotée de fruit rouges, recouvert d'une crème-cheese à la vanille, soupoudré de sucre pailleté

10.50€

Unes postres compostes per un disc de merenga amb ratlladura de llimona i compota de fruits vermells, cobert amb crema de formatge de vainilla, esquitxat amb sucre esquitxat Un dessert composé d'un disque de meringue au zeste de citron avec compotée de fruit rouges, recouvert d'une crème-cheese à la vanille, soupoudré de sucre pailleté

Medovik Medovik

Un pastís rus compost de fines capes de galeta de mel, delicadament remullat i en capes amb una crema lleugera feta de llet condensada (Sguschenka) Un gâteau russe composé de fines couches de biscuit au miel, délicatement imbibées et superposées avec une crème légère à base de lait concentré (Sguschenka)

11.50€

Un pastís rus compost de fines capes de galeta de mel, delicadament remullat i en capes amb una crema lleugera feta de llet condensada (Sguschenka) Un gâteau russe composé de fines couches de biscuit au miel, délicatement imbibées et superposées avec une crème légère à base de lait concentré (Sguschenka)

Napoleó Syrok

Un pastís d'origen rus, compost per fines capes de pasta de full, cruixent i daurada, entre les quals hi ha una crema pastissera de vainilla. Une sphère délicate de Tvorog (fromage blanc russe aérien) mêlée avec de pistaches croquantes et de raisins secs, enrobée d'une couche de chocolat fondu et miettes de pistaches

10.50€

Un pastís d'origen rus, compost per fines capes de pasta de full, cruixent i daurada, entre les quals hi ha una crema pastissera de vainilla. Une sphère délicate de Tvorog (fromage blanc russe aérien) mêlée avec de pistaches croquantes et de raisins secs, enrobée d'une couche de chocolat fondu et miettes de pistaches

Gelat Artesà Glaces Artisanales

Dos sabors per triar Deux parfums au choix

10.50€

Dos sabors per triar Deux parfums au choix